VOORBEREIDING

Een goede voorbereiding is belangrijk om straks 7 of 3 dagen Duchenne Heroes te kunnen fietsen. Wij ondersteunen jou door het organiseren van een deelnemersbijeenkomst , clinics, trainingsweekend en informatie over sponsorwerving. Op deze pagina vind je alle informatie hierover. 

Zoek je informatie over het event, zoals details over de routes, verblijf en downloads? Ga dan naar deze pagina

BIJEENKOMSTEN

In de voorbereiding op Duchenne Heroes organiseren wij deelnemersbijeenkomsten in De Proloog, in Amerongen. Meld je hier aan. Je ontvangt tijdig een uitnodiging voor deze bijeenkomsten. Het is belangrijk dat minstens één teamlid hierbij aanwezig is.

DUCHENNE HEROES-SHIRT

Jij fietst straks de spectaculaire mountainbiketracks in een prachtig shirt. Het shirt ontvang je tijdens de laatste deelnemersbijeenkomst of bij de registratie voorafgaand aan Duchenne Heroes.

Wil je extra wielerkleding via de webshop van Rogelli bestellen? Je ontvangt ons een mail wanneer de webshop open gaat.

Heb je vragen over jouw bestelling? Neem contact op met: custom@rogelli.com.

SPONSORWERVING

Je hoeft het wiel natuurlijk niet zelf uit te vinden. Als deelnemer krijg je toegang tot veel uitgewerkte sponsorideeën en snelle tips om binnen no-time jouw streefbedrag te halen voor Duchenne Parent Project.

Kom in contact met andere heroes

Voeg je toe aan de besloten Facebook Community van Duchenne Heroes en kom in contact met andere heroes. Check via de Duchenne Heroes Strava Club waar andere heroes vandaan komen, en waar zij trainen.

DOWNLOADS

Wil je nog meer weten over de voorbereiding? Wat je van ons kan verwachten en tijdens het event? Check het welkomstboek van Duchenne Heroes en krijg antwoord op (bijna) al jouw vragen. 

Download hier de digitale flyer en logo's van Duchenne Heroes en breng jouw sportieve prestatie nog meer onder de aandacht!

Duchenne Heroes is de mooiste meerdaagse offroad-tocht van Europa. Vraag de gratis informatiebrochure aan.

Duchenne Heroes is de mooiste meerdaagse offroad-tocht van Europa. Vraag de gratis informatiebrochure aan.

Duchenne Heroes is de mooiste meerdaagse offroad-tocht van Europa. Vraag de gratis informatiebrochure aan.