Wat gebeurt er met het geld?

Sinds de start van Duchenne Heroes in 2006 realiseerden de Heroes een sponsoropbrengst van ruim 16 miljoen voor Stichting Duchenne Parent Project! Met dit geld wordt onderzoek gefinancierd waarmee behandelingen en medicijnen ontwikkeld worden die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden.

Uitreiking van de cheque van de opbrengst in 2019. Uitreiking van de cheque van de opbrengst in 2019.

Impact

Wat is er veel veranderd! In 2006 leefden Duchenne kinderen vaak niet langer dan 16 jaar en nu studeren ze en vinden een baan. Dat is een ongelofelijk resultaat! Mede dankzij de impact van Duchenne Heroes is de kwaliteit van leven voor Duchenne patiƫnten sterk verbeterd!

Over al die jaren bedroegen de kosten van het organiseren van het evenement gemiddeld 25%. Klik op de onderstaande icoontjes voor een toelichting van welke kosten er met het organiseren van Duchenne Heroes gemoeid zijn.

Marketing &
communicatie

Marketing & communicatie

Denk aan kosten voor:
- Website
- Online marketing
- Offline marketing
- Promotiemateriaal
- Advertenties
- Bijeenkomsten

Fundraising &
administratie

Fundraising & administratie

Denk aan kosten voor:
- CRM systeem
- Online tools
- Incentives
- Financiƫle administratie

Team
Duchenne Heroes

Team Duchenne Heroes

Denk aan kosten voor:
- Goed geschoold personeel
- Huur kantoorruimte
- Kantoor overhead

Event
productie

Event productie

Denk aan kosten voor:
- Brandstof
- Trackers
- Eten & drinken
- Campingkosten
- Materialen
The Event Foundation

Duchenne Parent Project (DPP) is een ouderorganisatie zonder kantoor. De organisatie van Duchenne Heroes is daarom in handen van The Event Foundation. The Event Foundation schenkt de netto-opbrengst van Duchenne Heroes aan DPP. Stichting The Event Foundation faciliteert fondsenwervende evenementen in opdracht van goede doelen. De daadwerkelijke organisatie besteedt The Event Foundation uit aan Emolife Events. Door haar charitatieve doelstelling schenkt The Event Foundation de opbrengsten van events en campagnes netto door aan het goede doel. The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vind je op www.eventfoundation.nl.

Vragen over bovenstaande tekst? Mail naar info@duchenneheroes.nl of bel naar 088-3665460.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen