Sponsorwerving

Iedere deelnemer aan Duchenne Heroes brengt minimaal 2.500 euro sponsorgeld mee. Hiermee steun je het werk van stichting Duchenne Parent Project, dat o.a. onderzoek financiert naar Duchenne spierdystrofie.


Geen ervaring met sponsorwerving? Geen zorgen, de meeste Heroes voor jou ook niet. Wij steunen jou bij het werven van sponsors. Zo hebben wij een plan om in 2 maanden je startbewijs op zak te kunnen hebben. Je zult versteld staan hoe gul mensen zijn als je vertelt over jouw deelname. Jij zet een geweldige prestatie neer voor een prachtig doel!

tips & tools voor een succesvolle sponsorwerving

Heldenpakket

Na jouw aanmelding krijg je het Heldenpakket thuisgestuurd. In dit pakket zitten sponsorfolders, promotieflyers en posters die jouw sponsoracties ondersteunen.

Kom in actie

Kom in actie. Maak taarten op bestelling, organiseer een benefietconcert, houd een wijn- of bierproefavond, verzamel statiegeldbonnen of plan een sponsorloop in. Bekijk de downloadspagina voor meer inspiratie.

Toolkits

Wij hebben toolkits en voorbeeldberichten, waarmee het sponsorwerven gegarandeerd een succes wordt! Deze documenten zijn voor Heroes te vinden op de downloadspagina.

Vorm een team

Met meer mensen sta je sterker. Vorm een team en leg contact met een ervaren Duchenne Heroes biker die jullie sponsorcoach wil zijn. Zet elkaars netwerk in om evenementen te organiseren of bedrijven te benaderen.

Profielpagina

Via jouw eigen profielpagina kun je berichten plaatsen en sponsors bedanken. Voeg een foto en jouw motivatie toe en deel de link met iedereen die je kent.

De perfecte boodschap

De perfecte boodschap krijg je van ons. Gebruik onze teksten om sponsors te werven, na inschrijving beschikbaar. Veel deelnemers halen het doel al door persoonlijke e-mails te versturen naar iedereen die ze kennen.

Meer inspiratie nodig?

Check ons Youtube-kanaal

Word lid van de FB Community

Lees deze 20 tips

Of bel ons op 088-3665460

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen