Sponsorwerving

Iedere deelnemer aan Duchenne Heroes haalt minimaal €2.500,- sponsorgeld op. Fiets jij de 3days, dan zamel je minimaal €1.250,- in voor een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne spierdystrofie.


Geen ervaring met sponsorwerving? Geen zorgen, wij steunen jou bij het werven van sponsors. Je zult versteld staan hoe gul mensen zijn als je vertelt over jouw deelname!


Op deze pagina lees je hoe wij jou snel aan je startbewijs helpen!

tips & tools voor een succesvolle sponsorwerving

Heldenpakket

Na jouw aanmelding krijg je het heldenpakket thuisgestuurd. In dit pakket zitten sponsorfolders, promotieflyers en posters die jouw sponsoracties ondersteunen. Ook krijg je geregeld e-mails met handige sponsorwervingstips.

Profielpagina

Je sponsorwerving loopt via jouw eigen profielpagina op de website. Daar kan je jouw motivatie toelichten en kunnen sponsors met een druk op de knop via iDeal of Tikkie een bijdrage leveren aan jouw sponsorteller. Makkelijker kan het niet!

Toolkits

Wij hebben toolkits, waarmee het sponsorwerven gegarandeerd een succes wordt! Van een gedetailleerd stappenplan en ideeën voor acties tot handige downloads en voorbeeldberichten, alles staat klaar om jou aan je startbewijs te helpen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen