Menu Close

Sponsorwerving

Iedere deelnemer aan Duchenne Heroes brengt 2.500 euro sponsorgeld mee. Hiermee steun je het werk van stichting Duchenne Parent Project, dat o.a. onderzoek financiert naar Duchenne spierdystrofie.


Geen ervaring met sponsorwerving? Geen zorgen, de meeste Heroes voor jou ook niet. Wij steunen jou bij het werven van sponsors. Je zult versteld staan hoe gul mensen zijn als je vertelt over jouw deelname. Jij zet een geweldige prestatie neer (700 of 500 km in 7 dagen!) voor een prachtig doel.

Wist je dat...

We sinds 2006 bijna 11 miljoen euro opgehaald hebben?

Al 2709 Heroes jou zijn voorgegaan?

De meeste deelnemers het minimale sponsorbedrag al met 25 sponsors of minder bereiken?

Een gemiddelde deelnemer 3500 euro binnen haalt?
Ook jij kunt dit!

6 tips & tools voor een succesvolle sponsorwerving

Tips en tools

Na de aanmelding krijg je het Heldenpakket thuisgestuurd. In dit pakket zitten sponsorfolders, promotieflyers en posters die jouw sponsoracties ondersteunen.

Kom in actie

Kom in actie. Maak taarten op bestelling, organiseer een benefietconcert, houd een wijn- of bierproefavond, verzamel statiegeldbonnen of plan een sponsorloop in.

Toolkit

De toolkit sponsorwerving is een stappenplan waarmee het sponsorwerven gegarandeerd een succes wordt.

Vorm een team

Met meer mensen sta je sterker. Vorm een team en leg contact met een ervaren Duchenne Heroes biker die jullie sponsorcoach wil zijn. Zet elkaars netwerk in om evenementen te organiseren of bedrijven te benaderen.

Profielpagina

Via jouw eigen profielpagina kun je berichten plaatsen en sponsors bedanken. Voeg een foto en jouw motivatie toe en deel de link met iedereen die je kent.

De perfecte boodschap

De perfecte boodschap krijg je van ons. Gebruik onze teksten, eenmaal ingeschreven te vinden onder de downloads, om sponsors te werven. Veel deelnemers halen het doel al door persoonlijke e-mails te versturen naar iedereen die ze kennen.

Inspiratie nodig?

Check ons Youtube-kanaal

Word lid van de FB Community

Lees deze 20 tips

Of bel ons op 088-3665460