Zondag 9 september is het weer zover: De dertiende editie van Duchenne Heroes. Volg het event online via social media en wij zorgen ervoor dat jij geen moment hoeft te missen! Hoe? Bekijk het op deze pagina.

Facebook Live

Duchenne Heroes is live te volgen via Facebook! Zorg dat jij op onderstaande momenten online bent en volg Duchenne Heroes op de voet via de livestream.

Ga naar de Facebook-pagina van Duchenne Heroes en klik op "Vind ik leuk". Als je online bent, ontvang je vanzelf een notificatie van de life-stream. Uiteraard gaan we ook nog op andere momenten live, zodat jij zoveel mogelijk mee krijgt van dit geweldige avontuur.

Dagfilms

Elke dag wordt er een indrukwekkende dagfilm gemaakt. Tijdens de avondbriefing is deze te zien voor alle Helden die aanwezig zijn bij Duchenne Heroes.

Natuurlijk delen wij de dagfilms graag met het thuisfront, zodat ook jij kan zien waar de Helden mee bezig zijn. Bekijk deze op de pagina
dagfilms.

Dagfilms

088 366 54 60

(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Duchenne Heroes via Whatsapp! App DH18 (spatie) START naar 06-13 24 45 99 en ontvang de leukste updates en de mooiste foto´s over jullie Helden.

Klik hier om je automatisch aan te melden voor de Duchenne Heroes-whatsapp!

06 13 24 45 99

DH18 START

Duchenne Heroes App

Volg jouw favoriete Hero tijdens dé ultieme uitdaging! Van start tot finish; met deze app volg jij LIVE iedere stap van de Heroes én geef jij hen een steuntje in de rug door middel van een LIVE sponsoring.

Instagram

Volg Duchenne Heroes op Instagram en mis geen moment met Instagram-stories! Van de opbouw op zaterdag, de checkpoints onderweg tot aan de finish, alles is te volgen op onze Instagram!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen