Zondag 8 september is het weer zover: De veertiende editie van Duchenne Heroes. Volg het event online via social media en wij zorgen ervoor dat jij geen moment hoeft te missen! Hoe? Bekijk het op deze pagina.

Facebook Live

Duchenne Heroes is live te volgen via Facebook! Zorg dat jij op onderstaande momenten online bent en volg Duchenne Heroes op de voet via de livestream.

Ga naar de Facebook-pagina van Duchenne Heroes en klik op "Vind ik leuk". Als je online bent, ontvang je vanzelf een notificatie van de life-stream.

Dagfilms

Elke dag wordt er een indrukwekkende dagfilm gemaakt. Tijdens de avondbriefing is deze te zien voor alle Helden die aanwezig zijn bij Duchenne Heroes.

Natuurlijk delen wij de dagfilms graag met het thuisfront, zodat ook jij kan zien waar de Helden mee bezig zijn. Bekijk deze op de pagina dagfilms.

Dagfilms

088 366 54 60

(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Duchenne Heroes via Whatsapp! App DH19 VOLGEN naar 06-13 24 45 99 en ontvang de leukste updates en de mooiste foto´s over jullie Helden.

06 13 24 45 99

DH19 VOLGEN

Duchenne Heroes Live tracking

Volg jouw favoriete Hero tijdens dé ultieme uitdaging! Van start tot finish; met deze tracking pagina volg jij LIVE de stappen van de Heroes én geef jij hen een steuntje in de rug.

Instagram

Volg Duchenne Heroes op Instagram en mis geen moment met Instagram-stories! Van de opbouw op zaterdag, de checkpoints onderweg tot aan de finish, alles is te volgen op onze Instagram!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen