Voorinschrijving
2019

Wat is Duchenne Heroes?

Fiets mee met Duchenne Heroes, een meerdaagse mountainbiketocht die je niet alleen in je benen voelt, maar ook in je hart. In 7 dagen 700 of 500 km van Zuid-Duitsland naar Nederland, en dat allemaal voor het goede doel. Je geeft honderden kinderen hoop op een medicijn tegen de slopende spierziekte Duchenne. Schrijf je in en fiets mee van 17 t/m 23 september 2017.

Wij zijn Duchenne Heroes

Fiets voor de kinderen met Duchenne

Haal €2500 sponsorgeld op
Schrijf je in als team of individu
Kies voor 70 of 100 km per dag
Betaal €395 inschrijfgeld

Deelname aan Duchenne Heroes is inclusief:

Overnachtingen

Je fietst van camping naar camping en overnacht in je eigen camper, caravan of tent. Verblijf op campings is inbegrepen. Vind hier het overzicht van alle campings waar we verblijven. Je dient er zelf voor te zorgen dat je eigen camper, carvan of tent op de volgende camping komt te staan. Dit wordt meestal door je begeleider gedaan, waarvoor inschrijving ook mogelijk is. Neem je geen begeleider mee? Geen zorgen, we zijn met een grote groep er is altijd wel iemand in de gelegenheid om jouw auto te verplaatsen. Regel dit wel vooraf!

Officieel shirt

Ieder jaar een nieuw, exclusief ontwerp!

Maaltijden

Ontbijt, lunch en avondeten zijn volledig verzorgd. Op elk checkpoint krijg je fruit, peperkoek, soep, sportdrank en jouw zelf gesmeerde boterhammen.

GPS-route

Vlak voor het evenement is de GPS-route voor iedere deelnemer beschikbaar. Heb je geen eigen GPS? Geen probleem. Vanuit de organisatie is het mogelijk er één in bruikleen te nemen, hiervoor dient dan een overeenkomst te worden getekend.

Massages

Professionele fysiotherapeuten en sportmasseurs zorgen op de checkpoints en op de campings voor ontspanning en blessurepreventie.

Clinics

Onze ambassadeurs bieden diverse mountainbike-clinics aan en er zijn twee informatiebijeenkomsten, in maart en augustus 2017.

Mecaniciens

Mecaniciens voorzien in technische ondersteuning voor reparaties aan fietsmaterieel.

Sponsorpagina

Middels je persoonlijke pagina werf jij eenvoudig sponsors! Upload jouw foto en persoonlijke motivatie en ga meteen aan de slag.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen