Voorinschrijving
2019

Team Finnspiration

Mountainbike · Team

2016 was fantastisch, 2017 was geweldig, daarom zijn we natuurlijk weer van de partij in 2018. We staan weer met week- en weekendfietsers aan de start. Volg ons weer via onze FB pagina Team-Finnspiration en steun onze leuke sponsor acties, zodat we weer veel geld ophalen voor onderzoek naar deze vreselijke spierziekte.

Weer een maand verder....

Hallo allemaal,
We zijn weer een maand verder, dus weer tijd voor een update. Waar ons team een maand geleden nog uit 3 week en 3 weekendfietsers bestond, zijn we inmiddels gegroeid naar 6 week en 5 weekend fietsers. De sponsorpot is inmiddels het fantastische bedrag van € 10.000 gepasseerd. We zijn de sponsoren erg dankbaar!!
De maand Maart staat in het teken van verschillende acties. Een sportieve spinning marathon op 17 maart, een leuke pubquiz op 23 maart en op 29 maart bezorgen we paasstollen. Voor ieder wat wils dus.
Verder zijn Geo en Patrick bij de kick-off van Duchenne Heroes 2018 geweest. De sfeer was meteen goed! Het beloofd weer een prachtige editie te worden met een nieuw parcours met weer een duizelingwekkend aantal hoogtemeters.
We hebben er weer zin in!!

12-03-2018

€ 53.859,84 / 50.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen