Voorinschrijving
2019

Team Finnspiration

Mountainbike · Team

2016 was fantastisch, 2017 was geweldig, daarom zijn we natuurlijk weer van de partij in 2018. We staan weer met week- en weekendfietsers aan de start. Volg ons weer via onze FB pagina Team-Finnspiration en steun onze leuke sponsor acties, zodat we weer veel geld ophalen voor onderzoek naar deze vreselijke spierziekte.

Wat vliegt de tijd!

De laatste blog was op 12 maart..... het is nu alweer half juni. In de laatste blog schreven we over de drukke actiemaand maart. Nou, dat hebben we geweten. Bijna €8.000 werd in die maand opgehaald met drie prachtige acties. De maand april stond vooral in het teken van trainen in binnen- en buitenland, maar stonden we ook met een kraam op de markt in Lunteren en donaties bleven binnenkomen. Vooral onze rasverkoper Arnoud ging als een malle. In mei was er nog een lekker eetavond in samenwerking met de Proeverij in Sprang. Al die leuke acties en mooie donaties hebben er inmiddels voor gezorg dat we zelfs het sponsorbedrag van vorig jaar (€39.000) voorbij zijn. Fantastisch! Ons tenue staat dan ook vol met prachtige bedrijven of instanties die ons dit jaar gesteund hebben. Met nog een aantal toegezegde donaties, een flessen actie en sponsorloop met de school van Finn zullen we wellicht dit jaar meer dan €50.000 ophalen en daarmee gaat de "Finnspiration sponsorteller" richting €175.000 in drie jaar deelname aan Duchenne Heroes. We zijn alle sponsoren en mensen die van onze acties genieten enorm dankbaar voor hun bijdrage. Wie we zeker niet vergeten zijn alle teamleden van Team Finnspiration. Zij steken veel tijd en energie in alle trainingen en acties; iedereen naar zijn of haar eigen mogelijkheden. Mannen, vrouwen, parttimers, fulltimers, workaholics.... maar iedereen met een gezonde portie passie voor fietsen en natuurlijk ons mooie doel!

Ook voor onze kanjer Finn vliegt de tijd. Hij zit alweer in groep 8, scoorde een super cito, net terug van groep 8 kamp en nog een musical voor de boeg. De komende maanden volgt de spannende overstap naar het reguliere voortgezet onderwijs, maar.... het zal ongetwijfeld goed gaan komen.

Laten we met z'n allen hopen en bidden dat al het geld wat we met alle teams ophalen een keer tot een definitieve doorbraak gaat leiden!

11-06-2018

€ 53.859,84 / 50.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen