Vader Ruud komt de finish over voor zijn zoon Duncan. Vader Ruud komt de finish over voor zijn zoon Duncan.
We ride for... Remco
Je doet het voor jongens als Remco


Duchenne is een progressieve spierziekte, waarbij je allerbeste dag altijd gisteren was. Remco is 28 en is geboren met Duchenne. Zijn vader Ruud doet in 2021 voor de 15e keer mee aan Duchenne Heroes als 7Days MTB´er. 

"Het is mijn missie om Duchenne de wereld uit te trappen. Het geeft me een goed gevoel dat ik door te fietsen geld op kan halen voor Duchenne, want mijn zoon heeft mijn hulp hard nodig!

- Ruud, vader van Remco - 
De laatste jaren heeft Duchenne Parent Project veel successen behaald. De zorg voor mensen met Duchenne is verbeterd en de levensverwachting is gestegen door betere behandeling en beademing. Maar steun is nog steeds hard nodig!
¨Ik ben enorm toegewijd aan Duchenne Heroes en het doel. Daarom ben ik op zoek gegaan naar sponsors die mij meerdere jaren wilden steunen. Dit heeft veel trouwe sponsors opgeleverd. Elke fietser heeft zijn eigen redenen om mee te doen. Deel je persoonlijke motivatie en dan komt het met dat startbewijs echt wel goed!¨

"Het is belangrijk dat veel mensen een bijdrage leveren. Als je beseft wat deze ziekte inhoudt, wil je ervoor vechten om de ontwikkeling naar een geneesmiddel te bespoedigen."

- Ruud, vader van Remco -

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen