Race & Gravel 28 mei - 3 juni 2018

Samen trappen
we DUCHENNE
de wereld uit!

Race & Gravel

Een totaal nieuw en uniek fietsevenement met foodtrucks en festivalsfeer: Duchenne Heroes Race & Gravel, van 28 mei t/m 3 juni. Lekker met je racefiets over de mooiste routes van het Zwarte Woud, de Vogezen en de Eifel naar Nederland of met je aangepaste racefiets of gravelbike genieten van unieke onverharde routes. Aan jou de keuze! Back to basic: tentjes, kampvuur, muziek, samen voor één doel, het zit er allemaal in

Schrijf je in

Deelname is inclusief :

Het exclusieve Duchenne Heroes shirt
7 overnachtingen op mooie campings
Foodtrucks en Festivalsfeer
Technische ondersteuning
Life-time ervaring voor Duchenne Parent Project

Zo bereid jij je goed voor

Training
Iedereen kan meedoen aan Duchenne Heroes Race & Gravel. Heb jij minder ervaring? Geen probleem, wij ondersteunen jou met trainingsadvies en clinics. Heb je minder tijd om te fietsen en te trainen, doe dan mee met Race & Gravel Weekend Hero.
Fondsenwerving
In iedereen schuilt een goede fondsenwerver. Met onze tips & tricks is fondsenwerven leuk én succesvol. Wees niet bang om te vragen, jouw omgeving waardeert jouw inzet voor jongens met Duchenne.
Materiaal
Fiets mee op een gravelbike, crosser of pas je racefiets met schijfremmen aan voor het ruigere werk (dikkere banden met profiel). De race-route rijdt je natuurlijk gewoon op jouw racefiets!
Bijeenkomsten
Tijdens informatiebijeenkomsten en webinars vertellen wij jou alles over deelname aan Duchenne Race & Gravel? Wacht niet met inschrijven, bel met vragen Roos op nummer 088-3665460 dan ben jij er zeker bij!

Huur een tent en matje


Huur een tent en matje van de organisatie. Tegen betaling van € 60,- krijg jij de beschikking over je eigen tent én matje.

Lees meer

Huur een tent en matje

Huur een tent en matje van de organisatie. Tegen betaling van € 60,- krijg jij de beschikking over je eigen tent én matje. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opzetten en afbreken: dat wordt gedaan.

Het vervoer van bagage van camping naar camping zit voor iedereen in de basisprijs.

Met de bus naar de start


Duchenne Heroes Race & Gravel start in het Zwarte Woud in Duitsland. Natuurlijk kun jij je laten afzetten door iemand.

Lees meer

Busvervoer

Duchenne Heroes Race & Gravel start in het Zwarte Woud in Duitsland. Natuurlijk kun jij je laten afzetten door iemand, maar je kunt tegen betaling van € 150,- ook mee met de bus. Je parkeert je auto bij de finish in Nijmegen en rijdt met de bus naar de start. Natuurlijk gaat jouw fiets ook mee!

Korter mee? Word Weekend-Hero

Weekend Hero

Vind jij 7 dagen te lang? Of kun je er geen hele week bij zijn? Doe dan als Weekend Hero mee aan Duchenne Heroes Race & Gravel. Je sluit op donderdagavond aan bij de groep en fietst mee van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni. Natuurlijk kun je ook hier kiezen uit Race (120 kilometer per dag) en Gravel (100 kilometer per dag)!

Ga jij mee als Weekend Hero dan betaal je € 250,- inschrijfgeld en haal jij minimaal € 1.000,- op voor Duchenne Parent Project.

Als weekend Hero kun jij ook aansluiten bij een bestaand team dat de hele week meegaat.