Menu Close

Meedoen als bedrijf

Doe mee aan Duchenne Heroes met jouw bedrijf samen met collega’s, werknemers en/ of zakenrelaties. Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Lees hieronder uitgebreid over de voordelen van deelname aan Duchenne Heroes en vraag de bedijfsbrochure aan.

Zet je gezamenlijk in voor kinderen met de ziekte Duchenne: samen trappen we Duchenne de wereld uit!

Teambuilding

Door samen de uitdaging aan te gaan worden collega´s een echt team. Niet alleen tijdens het event, maar ook daarbuiten. Samen trainen, fondsenwerven en het evenement beleven zorgt voor een unieke band. Dit geldt niet alleen voor de deelnemers, maar ook begeleiders zorgen ervoor dat het hele bedrijf dezelfde energie krijgt.

Gezond

Duchenne Heroes krijgt jouw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én maken samen het verschil voor kinderen met Duchenne. Voldoende beweging zorgt voor gezonde en vitale medewerkers.

Exposure

Zorg dat deelname van jouw Duchenne Heroes-bedrijventeam aan niemand ongezien voorbij gaat. Jouw bedrijf geeft het goede voorbeeld en is een inspiratiebron voor anderen. Medewerkers vertegenwoordigen jouw bedrijf met trots en geven een flinke boost aan de naamsbekendheid. Profiteer van deze exposure.

“Een onvergetelijke en zeer indrukwekkende belevenis waarin alles samenvalt: sportief, maatschappelijk, persoonlijk en gemeenschappelijk. Dit initiatief werd van harte gesteund door onze directie, en is een aanrader voor iedere organisatie!”
Tempo Team

“Delmeco, meesters in Techniek, dragen graag hun sportief en financieel steentje bij. Diverse jaren dragen we Duchenne Heroes in ons kloppende hart “voor Techniek”. We hopen dan ook dat “Techniek” de oplossing zal brengen voor de ontbrekende schakel in de productie van dystrofine. Duchenne Heroes, always keep the Faith”
Delmeco

Hoopgevend

Door deelname aan Duchenne Heroes maakt jouw bedrijf verschil in het leven van Duchenne kinderen. De opbrengst gaat naar onderzoek naar deze wrede ziekte. Met dit geld wordt onderzoek gesteund dat behandelingen en medicijnen ontwikkelt om kinderen met Duchenne een beter en langer leven te bieden.

Verbindend

Verbinding vindt bij Duchenne Heroes niet alleen plaats tussen collega’s. Verbinding ontstaat ook bij klanten en leveranciers van bedrijven die meedoen aan Duchenne Heroes. Je geeft je bedrijf een gezicht en betrekt belangrijke relaties bij deze uitdaging, door hun sponsoring óf door aansluiting bij jouw Duchenne Heroes-team.

MVO

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van het MVO-beleid. De waarden en doelen van jouw bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Het MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van jouw bedrijf.