Fiets samen met je collega's Duchenne Heroes!

Doe mee aan Duchenne Heroes met jouw bedrijf samen met collega’s, werknemers en/ of zakenrelaties. Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief, gezond, maatschappelijk bewust én geweldig is om voor te werken. Lees hieronder uitgebreid over de voordelen van deelname aan Duchenne Heroes en vraag de bedrijfsbrochure aan.    
   
Zet je gezamenlijk in voor kinderen met de ziekte Duchenne: 

samen trappen we Duchenne de wereld uit!

afbeelding van twee deelnemers

Teambuilding

Door samen de uitdaging aan te gaan worden collega´s een echt team. Niet alleen tijdens het event, maar ook daarbuiten. Samen trainen, fondsenwerven en het evenement beleven zorgt voor een unieke band. Dit geldt niet alleen voor de deelnemers, maar ook begeleiders zorgen ervoor dat het hele bedrijf dezelfde energie krijgt.
afbeelding twee deelnemers

Gezond

Duchenne Heroes krijgt jouw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én maken samen het verschil voor kinderen met Duchenne. Voldoende beweging zorgt voor gezonde en vitale medewerkers.

afbeelding van een deelnemer met logo's op zijn shirt

Exposure

Zorg dat deelname van jouw Duchenne Heroes-bedrijventeam aan niemand ongezien voorbij gaat. Jouw bedrijf geeft het goede voorbeeld en is een inspiratiebron voor anderen. Medewerkers vertegenwoordigen jouw bedrijf met trots en geven een flinke boost aan de naamsbekendheid. Profiteer van deze exposure.
afbeelding tempo team

“Een onvergetelijke en zeer indrukwekkende belevenis waarin alles samenvalt: sportief, maatschappelijk, persoonlijk en gemeenschappelijk. Dit initiatief werd van harte gesteund door onze directie, en is een aanrader voor iedere organisatie!”
Tempo Team

afbeelding delmeco

“Delmeco, meesters in Techniek, dragen graag hun sportief en financieel steentje bij. Diverse jaren dragen we Duchenne Heroes in ons kloppende hart “voor Techniek”. We hopen dan ook dat “Techniek” de oplossing zal brengen voor de ontbrekende schakel in de productie van dystrofine. Duchenne Heroes, always keep the Faith”
Delmeco

afbeelding van een deelnemer die een Duchenne kind een high five geeft

Hoopgevend

Door deelname aan Duchenne Heroes maakt jouw bedrijf verschil in het leven van Duchenne kinderen. De opbrengst gaat naar onderzoek naar deze wrede ziekte. Met dit geld wordt onderzoek gesteund dat behandelingen en medicijnen ontwikkelt om kinderen met Duchenne een beter en langer leven te bieden.
afbeelding deelnemer met zijn begeleider

Verbindend

Verbinding vindt bij Duchenne Heroes niet alleen plaats tussen collega’s. Verbinding ontstaat ook bij klanten en leveranciers van bedrijven die meedoen aan Duchenne Heroes. Je geeft je bedrijf een gezicht en betrekt belangrijke relaties bij deze uitdaging, door hun sponsoring óf door aansluiting bij jouw Duchenne Heroes-team.
afbeelding finish

MVO

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van het MVO-beleid. De waarden en doelen van jouw bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Het MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van jouw bedrijf.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen