Fiets samen met je collega's Duchenne Heroes!

Doe mee aan Duchenne Heroes met jouw bedrijf samen met collega’s, werknemers en/ of zakenrelaties. Laat de wereld zien dat jouw bedrijf actief is en geweldig om voor te werken!

afbeelding van twee deelnemers

Teambuilding

Door samen de uitdaging aan te gaan worden collega´s een echt team. Samen trainen, sponsorwerven en avonturen beleven zorgt voor een unieke band.
afbeelding twee deelnemers

Gezond

Duchenne Heroes krijgt jouw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen en motiveren anderen om zich ook actief in te zetten voor het goede doel.
afbeelding van een deelnemer met logo's op zijn shirt

Exposure

Jouw bedrijf is een inspiratie voor anderen. Medewerkers zijn trotse vertegenwoordigers en geven een boost aan de naamsbekendheid.
afbeelding tempo team

“Een onvergetelijke en zeer indrukwekkende belevenis waarin alles samenvalt: sportief, maatschappelijk, persoonlijk en gemeenschappelijk. Dit initiatief werd van harte gesteund door onze directie, en is een aanrader voor iedere organisatie!”
Tempo Team

afbeelding delmeco

“Delmeco, meesters in Techniek, dragen graag hun sportief en financieel steentje bij. Diverse jaren dragen we Duchenne Heroes in ons kloppende hart “voor Techniek”. We hopen dan ook dat “Techniek” de oplossing zal brengen voor de ontbrekende schakel in de productie van dystrofine. Duchenne Heroes, always keep the Faith”
Delmeco

afbeelding van een deelnemer die een Duchenne kind een high five geeft

Hoopgevend

Door deelname aan Duchenne Heroes maakt jouw bedrijf verschil in het leven van Duchenne kinderen. Jullie sponsoropbrengst gaat naar onderzoek naar deze wrede ziekte.
afbeelding deelnemer met zijn begeleider

Verbindend

Deelname geeft je bedrijf een gezicht en betrekt belangrijke relaties bij deze uitdaging, door hun sponsoring óf door aansluiting bij jouw Duchenne Heroes-team.
afbeelding finish

MVO

Jullie MVO-beleid komt meer op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van jouw bedrijf.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen