Voorinschrijving
2019

Martijn de Bruijn

Mountainbike · Deelnemer

Team Finnspiration

Gezondheid lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Op deze manier kan ik toch wat doen in de hoop dat er spoedig een grote stap voorwaarts gemaakt wordt in de strijd tegen Duchenne. Finn laat ons elke dag weer zien wat je kunt bereiken met een positieve mindset.

oranjemarkt sponsor actie

Op koningsdag 2018 hebben we een zeer succesvolle sponsoractie gehouden tijdens de oranjemarkt in Lunteren. We hebben stroopwafels, wijn, sleutelhangers en 2e hands spullen verkocht. Totale opbrengst deze dag was een kleine €900.

Deze actie was mede mogelijk door hulp en giften van een aantal goede vrienden (Rolf: stroopwafels, Nicolijn: sleutelhangers, Andre/Mirjam: 2e hands artikelen). Tijdens de dag hebben we geweldige hulp gehad van Gert-Jan, Nicolijn, Mirjam, Andre, Wim, Dianne, Rosalie, Laurens, Lysanne en Marlieke. Super bedankt allemaal. Het was TOP!!

02-05-2018

€ 1.447,58 / 750,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen