Dé offroad uitdaging van 2020!

Duchenne Heroes is de mooiste meerdaagse offroad tocht van Europa, geïnspireerd door Cape Epic en Transalp. Voor een super doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor patiënten met Duchenne spierdystrofie. Dit fantastische avontuur wil je niet missen!


Alles is van start tot finish top verzorgd door een team dat vanaf je inschrijving voor je klaar staat. Jij fietst en haalt geld op voor Duchenne Parent Project. De rest doen wij, zodat jij volop kunt genieten.


Samen trappen we Duchenne de wereld uit!

Duchenne Heroes

6 t/m 12 september 2020


Pak je MTB of gravel bike en kies voor de 7days of 3days challenge. Wat je ook besluit: de routes zijn super, de beleving ongeëvenaard. Geen rondjes maar iedere dag een spectaculaire route over single tracks of gravel paden. De MTB en gravel routes kruisen elkaar bij de checkpoints, dus je kunt meerdere keren per dag van ondergrond wisselen. Jij fietst als individuele deelnemer of met je team, al het andere is geregeld!

Om dit avontuur te beleven, moet je wel aan de bak: trainen en een mooi bedrag bij elkaar halen voor de patiënten die dagelijks worstelen met de gevolgen van afbraak van hun spieren. Wellicht zie je hier wat tegenop, maar de meeste deelnemers halen meer op dan het startbedrag en ontdekken dat het leuk is om hiervoor op pad te gaan. We helpen je uiteraard met tips en downloads.

De opbrengst van Duchenne Heroes gaat naar Duchenne Parent Project. Met dit geld steun jij baanbrekend onderzoek naar een medicijn en behandelingen die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden. En het werkt! De laatste 10 jaren is de levensverwachting van patiënten met Duchenne fors gestegen.

GRATIS brochure Schrijf je in!

Je krijgt van ons:

Begeleiding bij training, materiaal & sponsorwerving

Overnachtingen op goed verzorgde familiecampings

3 maaltijden per dag & sportvoeding onderweg

Het originele Duchenne Heroes-wielershirt

Een onvergetelijke ervaring voor een prachtig doel

De vetste offroad tocht van Europa!

Fiets van de Vogezen naar Nederland over spectaculaire mountainbike tracks en/of prachtige gravel paden. Deze 15e editie biedt vele nieuwe mogelijkheden!


MTB of gravel bike

Wil jij je helemaal uitleven op technische single tracks, pittige klimmetjes en spectaculaire afdalingen? Pak dan de MTB route. Gravel paden geven je tussendoor tijd om even op adem te komen.

Houd jij van fietsen door glooiende landschappen en ondertussen genieten van prachtige vergezichten? Kies dan voor de gravel route. Asfaltwegen zorgen ervoor dat je tussen de gravel stroken door makkelijk en snel kilometers kunt maken.


7days of 3days

Duchenne Heroes 7days is dé ultieme offroad uitdaging. Je legt een unieke route af van de Vogezen naar Nederland. Als je dit evenement van start tot finish hebt meegemaakt, dan blijft dat jou gegarandeerd je leven lang bij!

Duchenne Heroes 3days is een super tof lang weekend offroad fietsen in een prachtige omgeving. Doe mee met 3days Vosges en maak de grootse start in de Vogezen mee. Of kies voor 3days Ardennes en beleef het indrukwekkende finishevenement in Nederland.

100 of 70 km per dag

Er liggen 7 prachtige mountainbike en gravel tracks van 100 km op je te wachten! Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kan je kiezen voor de 70 km route.
Welke variant je ook kiest, jij hoeft alleen maar te fietsen. De rest verzorgen wij! Nog geen keuze kunnen maken? Geen punt. Vraag meer informatie aan en beslis later!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen