Glamping Service


Wil je tijdens Duchenne Heroes geen omkijken hebben naar het regelen van een slaapplek? Upgrade dan jouw verblijf met onze Glamping Service! Wij zorgen elke dag voor een compleet ingerichte tent. 

Wil je volledig ontzorgd zijn? Voeg dan ook de Vervoerservice toe aan je pakket.

It's all in the package:

Een hoge, ruime tent met verwarming
Slapen op een bed met matras en nachtkastje
De tent is van alle gemakken voorzien
Inclusief opzetservice en bagagevervoer
7 dagen € 425 per persoon o.b.v. 2 personen per tent
3 dagen € 195 per persoon o.b.v. 2 personen per tent
Maak het jezelf gemakkelijk Lees meer

Glamping

Met de Glamping Service maak je jouw Duchenne Heroes ervaring compleet. Je kunt je volledig focussen op het fietsen en aan het einde van de dag staat jouw tent voor je klaar, van alle gemakken voorzien.

Wat houdt de Glamping Service in?
- Je overnacht in een 2,5 meter hoge tent, op een bed met matras
- De tent bevat stroom, verlichting, een standaard om je mountainbike binnen te parkeren, verwarming, een droogrekje voor je natte fietskleding en comfortabele stoeltjes
- Vrijwilligers verzorgen het opzetten en afbreken van je tent inclusief toebehoren
- Jouw bagage wordt vervoerd van camping naar camping
- Op ieder checkpoint kan je een dagtasje met lunchpakketje en extra kleding achterlaten
- Individuele deelnemers worden naar wens aan elkaar gekoppeld

De Glamping Service kost € 425,-pp voor de hele week en € 195,-pp voor 3-days. Dit bedrag is op basis van een 2-persoonstent (je deelt de tent met een ander) en betaal je naast het inschrijfgeld.

Weet je bij inschrijving nog niet of je van deze service gebruik wilt maken? Geen probleem. Je kunt altijd nog na jouw inschrijving de service afnemen door in te loggen via de website. Let op, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot 1 juli 2020 of tot het maximum aantal van 30 tenten per dag is bereikt.

Beschikbare tenten Lees meer

Er zijn 30 tenten per dag beschikbaar

Er is maar een beperkt aantal tenten beschikbaar. Aanmelden kan tot 1 juli 2020 of tot het maximum aantal van 30 tenten per dag is bereikt.

Heater en droogrek Lees meer

Droogrekje en verwarming

Je gaat tijdens Duchenne Heroes heel veel zweten, kans op een incidentele regenbui is er ook en je wilt misschien tussendoor nog dat fijne fietsbroekje wassen. Hoe je het ook wendt of keert: tijdens Duchenne Heroes wordt je fietskleding nat.

Met het droogrekje in de tent hang je je natte fietskleding eenvoudig op. Zet daar dan nog eens de verwarming onder en binnen no-time is je kleding weer droog voor de volgende dag!

De verwarming komt ook nog eens goed van pas als het mogelijk een keer koud is 's nachts.

Chille stoeltjes Lees meer

Chille stoeltjes

Aan het einde van de dag loop je vermoeid maar voldaan over de camping naar jouw tent. Het eerste wat je doet is je fiets in de standaard zetten. Helm en bril af, ballast uit je achterzakjes en neerploffen op een heerlijk comfortabel campingstoeltje. Nu mogen de schoenen uit, biertje erbij... Genieten!

Lekker bed Lees meer

Slapen op een bed

Ook al is Duchenne Heroes geen wedstrijd, het is allerminst prettig als je tijdens Duchenne Heroes goed slaapt. En goed slapen doe je op een fijn bed. Voor jou staat in de tent een verhoogd bed met matras en nachtkastje klaar. Wedden dat je na het avondprogramma om 22:00 uur al in dromenland bent?

Stroom en licht Lees meer

Stroom en verlichting

Een dag op de mountainbike vraagt niet alleen nogal wat van je eigen batterij, ook de accu van je telefoon en fietsnavigatie zal aardig leeg zijn als je over de finish komt. Natuurlijk wil je meteen je rit uploaden op Strava en het thuisfront laten weten hoe je dag was. Je wordt daarbij niet gehinderd door lege batterijen, want in de tent kan je direct je devices aan de lader leggen bij het stroompunt.

En 's avonds in het donker op zoek naar... Ja, naar wat niet? Dat is er gelukkig ook niet bij, want in de tent is verlichting aanwezig!

Fiets in tent Lees meer

Fiets in tent

Parkeer je het liefst je fiets 's nachts binnen? Dat kan! Bij de tent krijg je een fietsenstandaard waarmee je jouw fiets in de tent kwijt kan. Zo heb je altijd zicht op je fiets en blijft hij droog.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen