We ride for... Mathijs, Mike, Koen & Henke
Je doet het voor jongens als Mathijs, Mike, Koen & Henke


Duchenne jongens Mathijs (25), Mike (19), Koen (19) en Henke (16) komen allemaal uit één familie, waar alle moeders draagster van het Duchenne gen bleken te zijn. Gerda is al 10 jaar bij Duchenne Heroes betrokken - in 2021 als 7Days mountainbiker - vanwege het unieke fietsavontuur en om sponsorgeld op te halen voor Duchenne Parent Project en de neefjes en hun teamgenoten te ondersteunen. 

“Het team MMKH voelt een beetje als mijn gezin. Het hele Duchenne Heroes evenement is een groot familiefeest. ”

- Gerda, 10 jaar Hero - 
Duchenne Spierdystrofie is een erfelijke spierziekte die de spieren aantast. De eerste verschijnselen zijn vaak rond het tweede levensjaar zichtbaar. Duchenne Parent Project heeft al veel successen behaald, maar steun is nog steeds hard nodig!
"7 dagen Duchenne Heroes mountainbiken is zwaar, maar de tracks zijn prachtig! Met een leuk team dat je onderweg helpt en begeleiders die je op de campings verzorgen, is het een all-inclusive vakantie. Je komt die week helemaal los van je gewone dagelijkse leven. Je leeft in een bubbel en opgeven is geen optie."

"Met deelname aan Duchenne Heroes steun je een goed doel, maak je vrienden, krijg je een leuke hobby en na het fietsen van die mooie trails ben je super trots op wat je bereikt hebt."

- Gerda, 10 jaar Hero - 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen