Voorinschrijving
2019

Deelname is inclusief :

Het exclusieve Duchenne Heroes shirt
7 overnachtingen op mooie campings
3 maaltijden per dag en sportvoeding
Professionele fysiotherapeuten en masseurs
Mecaniciens voor technische ondersteuning

7 overnachtingen op mooie campings

Je fietst van camping naar camping en overnacht in je eigen camper, caravan of tent. Vind hier het overzicht van de campings. Je dient er zelf voor te zorgen dat je camper, caravan of tent op de volgende camping komt te staan. Dit wordt meestal door je begeleider gedaan, waarvoor inschrijving ook mogelijk is. Neem je geen begeleider mee? Geen zorgen, we zijn met een grote groep er is altijd wel iemand in de gelegenheid om jouw auto te verplaatsen. Regel dit wel vooraf!

Zo bereid jij je goed voor

Training
Iedereen kan meedoen aan Duchenne Heroes. Heb jij minder ervaring? Geen probleem, wij ondersteunen jou met trainingsadvies en clinics. Heb je minder tijd om te fietsen en te trainen, doe dan mee als first of second weekend-Hero.
Fondsenwerving
In iedereen schuilt een goede fondsenwerver. Met onze tips & tricks is fondsenwerven leuk én succesvol. Wees niet bang om te vragen, jouw omgeving waardeert jouw inzet voor jongens met Duchenne.
Materiaal
Duchenne Heroes fiets jij op een mountainbike. Het is niet belangrijk om een dure te hebben, onderhoud is veel belangrijker. Tijdens Duchenne Heroes zorgen onze professionele mecaniciens voor ondersteuning!
Bijeenkomsten
Tijdens informatiebijeenkomsten en webinars vertellen wij jou alles over deelname aan Duchenne Heroes? Wacht niet met inschrijven, bel met vragen Roos: 088-3665460, dan ben jij er zeker bij!
Teambegeleiding
Jouw team heeft zelf teambegeleiders. Zij zorgen voor ondersteuning op de camping. Zo kun jij je focussen op het fietsen. Hier lees je alles over teambegeleiding

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen