Deze 15e editie biedt vele nieuwe mogelijkheden!


We hebben een prachtige nieuwe route uitgestippeld met MTB- en graveletappes van de noordelijke Vogezen (500 km van Utrecht) naar het Drielandenpunt. Onder voorbehoud van vergunningen, maar hier gaan we voor!

De MTB-routes worden gekenmerkt door spannende singletracks, zo nu en dan afgewisseld met wat bredere onverharde paden. De gravelroutes lopen grotendeels over brede boswegen en brede wandelpaden, zijn minder technisch en bieden je de kans om nog meer te genieten van mooie vergezichten. De routes kruisen elkaar bij alle checkpoints, dus je kunt meerdere keren per dag van ondergrond wisselen.

Het aantal hoogtemeters op de MTB-routes en de gravelroutes is ongeveer gelijk, alleen kom je op de MTB-routes vaker steile stukken tegen. Op de 70 km route maak je in de week gemiddeld 1.300 hoogtemeters per dag. Op de 100 km route is het gemiddelde aantal hoogtemeters 1.800 per dag. In beide gevallen fiets je van camping naar camping. Prachtige klimmen, vette afdalingen en glooiende paden wisselen elkaar constant af.

Doe mee!

Verleg je grenzen in 2020 en zet je in voor kinderen met Duchenne. Ga de uitdaging aan en fiets de mooiste offroad tocht van Europa. Doe mee met fietsvrienden, collega’s of als single rider en kies voor de 7days Epic, 3days Vosges of 3days Ardennes optie.
Schrijf je nu in!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen