Deze 15e editie biedt vele nieuwe mogelijkheden!


We hebben een pachtige nieuwe route uitgestippeld van de noordelijke Vogezen (500 km van Utrecht) naar het Drielandenpunt. Onder voorbehoud van vergunningen, maar hier gaan we voor!

Qua zwaarte zijn de MTB routes vergelijkbaar met andere Duchenne Heroes edities. De gravel routes zijn minder technisch en bieden je de kans om nog meer te genieten van mooie vergezichten. De MTB- en gravel routes kruisen elkaar bij de checkpoints, dus je kunt meerdere keren per dag van ondergrond wisselen. Voor ieder wat wils!

Concept route

Dag 1 - 100 of 70 km, maximaal 2300 hm
Dag 2 - 100 of 70 km, maximaal 1700 hm
Dag 3 - 100 of 70 km, maximaal 2200 hm
Dag 4 - 100 en 70 km, maximaal 1700 hm
Dag 5 - 100 en 70 km, maximaal 2100 hm
Dag 6 - 100 en 70 km, maximaal 2300 hm
Dag 7 - 100 en 70 km, maximaal 1800 hm

Doe mee!

Verleg je grenzen in 2020 en zet je in voor kinderen met Duchenne. Ga de uitdaging aan en fiets de mooiste offroad tocht van Noordwest Europa. Fiets met fietsvrienden, collega’s of als single rider en kies voor de 7days Epic, 3days Vosges of 3days Ardennes optie.
Schrijf je nu in!

MTB of gravelbike

Wil jij je helemaal uitleven op technische single tracks, pittige klimmetjes en spectaculaire afdalingen? Pak dan de MTB route. Gravel paden geven je tussendoor tijd om even op adem te komen.

Houd jij van fietsen door glooiende landschappen en ondertussen genieten van prachtige vergezichten? Kies dan voor de gravel route. Asfaltwegen zorgen ervoor dat je tussen de gravel stroken door makkelijk en snel kilometers kunt maken.

7days of 3days

Duchenne Heroes 7days is dé ultieme offroad uitdaging. Je legt een unieke route af van de Vogezen naar Nederland. Als je dit evenement van start tot finish hebt meegemaakt, dan blijft dat jou gegarandeerd je leven lang bij!

Duchenne Heroes 3days is een super tof lang weekend off-road fietsen in een prachtige omgeving. Doe mee met 3days Vosges en maak de grootse start in de Vogezen mee. Of kies voor 3days Ardennes en beleef het indrukwekkende finishevenement in Nederland.

100 of 70 km per dag

Er liggen 7 prachtige mountainbike en gravel tracks van 100 km op je te wachten! Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kan je kiezen voor de 70 km route.

Details volgen zeer binnenkort. Het belooft een spectaculaire tocht te worden!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen