Het coronavirus en Duchenne Heroes


Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. De organisatie van Duchenne Heroes volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. 
Nu al duidelijkheid geven over het verloop van Duchenne Heroes, dat kan niet. Wij informeren iedereen zodra wij - in overleg met de autoriteiten en Duchenne Parent Project - meer kunnen zeggen. 

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@duchenneheroes.nl.

Vragen en antwoorden voor Duchenne Heroes en Corona

Gaat Duchenne Heroes door?
Op dit moment is het niet te zeggen of Duchenne Heroes doorgaat. We staan in contact met de autoriteiten om hierover snel duidelijkheid te kunnen geven. 
Vooralsnog zijn alle afgekondigde maatregelen voor de korte termijn. Wij gaan nu uit van een normale editie van Duchenne Heroes.
Wanneer weten jullie of Duchenne Heroes doorgaat?
Nu al duidelijkheid scheppen, dat kan niet. Zodra wij - in overleg met de autoriteiten en Duchenne Parent Project - meer duidelijkheid kunnen geven hoor je dit gelijk. Dan beantwoorden wij ook vragen over de persoonlijke impact voor jou. Wij zijn bewust bezig met de situatie rondom het coronavirus. In verdere communicatie gaan wij uit van een normale editie van Duchenne Heroes. Zodra dit anders wordt hoor je dit zo snel mogelijk. 
Wat gebeurt er als Duchenne Heroes niet doorgaat?
Indien Duchenne Heroes niet doorgaat hebben we verschillende scenario’s. Hierbij kijken we naar het verplaatsen naar een andere datum, maar ook naar een andere - gelijkwaardige locatie. Pas in een uitzonderlijk geval zullen wij overgaan tot afgelasting.
Wat gebeurt er met het sponsorgeld voor Duchenne Parent Project?
Voorop staat bij ons dat het goede doel zo min mogelijk averij oploopt. We doen het immers voor jongens & mannen met Duchenne. Daarom gaat de sponsoring altijd naar het doel, ook al gaat, in een uitzonderlijk geval, het evenement niet door.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@duchenneheroes.nl
Het is voor ons helaas niet mogelijk nu al in te gaan op de individuele impact van een van de bij vraag 3 genoemde scenario’s. Wij zullen vragen hierover beantwoorden indien wij - gedwongen door de omstandigheden - moeten kiezen voor een van de scenario’s. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen