Het coronavirus en Duchenne Heroes


Het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. De organisatie van Duchenne Heroes volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. 

In goed overleg met Duchenne Parent Project is helaas besloten dat Duchenne Heroes 2020 niet door kan gaan. Ontzettend jammer, maar we bieden jou een mooi alternatief! Bekijk hier alle informatie over De Duchenne 40 op 12 september 2020.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@duchenneheroes.nl.

Achter jouw inlog vindt je meer informatie over het verplaatsen van het evenement, kijk op de Q&A Corona pagina

Vragen en antwoorden voor Duchenne Heroes en Corona

Duchenne Heroes gaat niet door, wat gebeurt er nu?
In goed overleg met Duchenne Parent Project is helaas besloten dat Duchenne Heroes dit jaar niet door kan gaan. Bekijk hier de Youtube Live uitzending met toelichting op dit besluit. 

Zowel jouw inschrijving als het opgehaalde sponsorgeld wordt doorgeschoven naar 2021. Mocht 2021 voor jou niet mogelijk zijn, laat dit dan aan de organisatie weten.

We organiseren op 12 september, de finishdag, een nieuw concept: De Duchenne 40! Bekijk hier wat dit evenement inhoudt. 
Vanwege de coronacrisis kunnen veel acties voor sponsorwerven niet doorgaan. Hoe kan ik nog sponsorwerven?
Vanwege de richtlijnen van het RIVM zal een aantal acties voor het sponsorwerven die je wellicht gepland had niet kunnen doorgaan. Dat is erg balen. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet die je kunnen helpen om sponsors te werven vanuit huis. Benieuwd? Klik dan HIER.
Mijn vraag staat er niet tussen
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail de organisatie via info@duchenneheroes.nl

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen