We ride for... Brent & Esra
Je doet het voor jongens als Brent & Esra


Brent is 24 en Esra 21. De broers zijn allebei geboren met de progressieve spierziekte Duchenne. Dat betekent dat hun spieren langzaam afbreken. Toch weerhoudt dat ze er niet van om jaarlijks de Duchenne Heroes op de meest lastige plekken van de tracks aan te moedigen. 

“Wij proberen op mooie plekken langs de route de mountainbikers in het heetst van de strijd een hart onder de riem te steken en ze op die manier te bedanken voor hun enorme inzet voor alle Duchenne kinderen.”

- Brent & Esra - 
Al 15 jaar halen alle Heroes, begeleiders en vrijwilligers rond een miljoen euro per jaar op voor Duchenne Parent Project. Hiermee kan ontzettend belangrijk onderzoek worden gefinancierd en is de levenswachting gestegen naar ongeveer 30 jaar.
"Duchenne Heroes is echt een onwijs speciaal evenement. Het is een afwisselende, intensieve week en tegelijk ga je op in een veilige en gezellige cocon. Bij aankomst voel je de support van iedereen direct. Duchenne Heroes is als een warm bad!"

"Duchenne Heroes is een week genieten van een uitzonderlijke saamhorigheid van een grote groep totaal verschillende mensen, die allemaal een bijdrage leveren aan het gevecht tegen Duchenne."

- Ronald, vader Brent & Esra -

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen