We ride for... Bart
Je doet het voor mannen als Bart

Bart heeft de spierziekte Duchenne. Zijn levensverwachting was rond de 30. Maar Bart is niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. Bart zijn 40e verjaardag stond in het teken van De Duchenne 40. Een dag waarop iedereen 40 kilometer fietste voor Duchenne Parent Project en mensen zoals Bart. 

“Het voelt erg bijzonder om 40 jaar te worden met deze slopende ziekte. Soms voelt het ook een beetje oneerlijk tegenover Duchenners die dit niet halen. Alle Duchenners moeten minstens 40 jaar kunnen worden!”

- Bart (40 jaar) - 
Deelnemers aan Duchenne Heroes halen sponsorgeld op voor Duchenne Parent Project. Een 7Days deelname staat gelijk aan 50 uur wetenschappelijk onderzoek. Dankzij belangrijk onderzoek, beademing en het gebruik van (hart)medicatie is de levensverwachting van Duchenners de afgelopen jaren flink toegenomen.
”Zolang de spierziekte van Duchenne er is, moeten we doorgaan met geld inzamelen en onderzoek doen! Vandaar mijn slogan; B-Inspired Never Tired.”


"Een week op pad zijn met Duchenne Heroes is onvergetelijk en ontzettend gezellig. Ik kan het iedereen aanraden! Het is zeker spannend en uitdagend, maar mijn motto is; focus je niet op wat je niet kunt en wel op wat je allemaal wel kunt. "

- Bart (40 jaar) - 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen