Aankomstevenement Duchenne Heroes

Op zaterdag 15 september is het zover: de finish van Duchenne Heroes 2018. Hier worden alle Heroes feestelijk onthaald als echte helden. Familie, vrienden en kennissen zijn allen van harte uitgenodigd voor deze zeer indrukwekkende en emotionele finish. Ben jij erbij?

Voor het aankomstevenement zijn we nog opzoek naar 2 vrijwilligers die mee willen helpen bij de muntverkoop, en 6 verkeersbegeleiders die het parkeren voor de toeschouwers willen regelen. Heb jij interesse? Mail naar ons!

De finish 2016

Programma finish Karpendonkse Plas

13:00 uur terrein open
13:30 uur DJ´s draaien
15:30 uur ontvangst Heroes!!!
Gezellige foodtrucks aanwezig
Locatie: Karpendonkse Plas Eindhoven Evenemententerrein tegenover Technische Universiteit (TU) van Eindhoven Navigatie adres parkeren: Let op: De Zaale, Eindhoven (terrein van de TU) Het is ten strengste verboden om de auto te parkeren op de Insulindelaan, Sumatralaan en Javalaan Wilt u de Heroes feestelijk onthalen? Wij vragen u om geen confetti maar streamers te gebruiken. Alvast bedankt.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen