Ben jij een 3days Hero?

3days Vosges/Ardennes


Duchenne Heroes 3days is een super tof lang weekend offroad fietsen in een prachtige omgeving.

Doe mee met 3days Vosges en maak de grootse start in de Vogezen mee. Vanuit de Vogezen fiets je over fantastische single tracks en/of gravel paden naar de finish in Duitsland.

Kies voor 3days Ardennes en beleef het indrukwekkende finishevenement in Nederland. Vanuit Duitsland fiets je via mooie single tracks en/of gravel paden naar het finishfeest op het Drielandenpunt.

GRATIS brochure Ik doe mee!

3days Vosges

6 t/m 8 sept. 2020


Kies MTB tracks of Gravel paden
Spectaculaire landschappen
Maximaal 6.200 hoogtemeters
Start Vogezen, finish Duitsland
3 camping overnachtingen

3days Ardennes

10 t/m 12 sept. 2020


Kies MTB tracks of Gravel paden
Indrukwekkend finish evenement
Maximaal 6.200 hoogtemeters
Start Duitsland, finish Nederland
3 camping overnachtingen

verschillende landschappen en ondergronden

Kies voor 100 of
70 km per dag

Doe mee met een eigen team of als single rider

Betaal slechts € 175,- inschrijfgeld

Sponsorbijdrage minimaal € 1250,-

Het vetste offroad weekend van Noordwest Europa!

Fiets over spectaculaire mountainbike tracks en/of prachtige gravel paden. Deze 15e editie biedt vele nieuwe mogelijkheden!


MTB of gravelbike

Wil jij je helemaal uitleven op technische single tracks, pittige klimmetjes en spectaculaire afdalingen? Pak dan de MTB route. Gravel paden geven je tussendoor tijd om even op adem te komen.

Houd jij van fietsen door glooiende landschappen en ondertussen genieten van prachtige vergezichten? Kies dan voor de Gravel route. Asfaltwegen zorgen ervoor dat je tussen de gravel stroken door makkelijk en snel kilometers kunt maken.


7days of 3days

Duchenne Heroes 7days is dé ultieme offroad uitdaging. Je legt een unieke route af van de Vogezen naar Nederland. Als je dit evenement van start tot finish hebt meegemaakt, dan blijft dat jou gegarandeerd je leven lang bij!

Duchenne Heroes 3days is een super tof lang weekend offroad fietsen in een prachtige omgeving. Doe mee met 3days Vosges en maak de grootse start in de Vogezen mee. Of kies voor 3days Ardennes en beleef het indrukwekkende finishevenement in Nederland.

100 of 70 km per dag

Er liggen 7 prachtige mountainbike en gravel tracks van 100 km op je te wachten. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kan je kiezen voor de 70 km variant. Er is dus voor elk wat wils!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen