Duchenne Heroes 2020

NIEUW!!! - Kies voor de mountainbike of gravel uitdaging 

NIEUW!!! - Fiets van de Vogezen naar het Drielandenpunt 

Nu naast MTB ook Gravel routes!!!

6 t/m 12 sept. 2020

Kies uit 7days en
3days opties

Lees hier meer!

Fiets 100 of
70 km per dag

GRATIS brochure!

Trap Duchenne
de wereld uit!

Alles over Duchenne

Duchenne Heroes is vernieuwd!

6 t/m 12 september 2020


Fiets een nieuwe route van de Vogezen naar het Drielandenpunt over spectaculaire mountainbiketracks en/of prachtige gravelpaden. Deze 15e editie biedt vele extra mogelijkheden!

In 2020 kan je kiezen uit 3 of 7 dagen en verschillende afstanden en ondergronden. De etappes zijn allemaal super, de beleving ongeëvenaard.

Alles is van start tot finish top verzorgd door een team dat vanaf je inschrijving voor je klaar staat. Jij fietst en haalt geld op voor Duchenne Parent Project. De rest doen wij, zodat jij volop kunt genieten!

De route Schrijf je in! Meer over 3days

Je krijgt van ons:

Begeleiding bij training, materiaal & sponsorwerving

Overnachtingen op goed verzorgde familiecampings

3 maaltijden per dag & sportvoeding onderweg

Het originele Duchenne Heroes-wielershirt

Een onvergetelijke ervaring voor een prachtig doel

De vetste offroad tocht van Europa!

Fiets van de Vogezen naar Nederland over spectaculaire mountainbike tracks en/of prachtige gravel paden. Deze 15e editie biedt vele nieuwe mogelijkheden!


MTB of gravel bike

Wil jij je helemaal uitleven op technische single tracks, pittige klimmetjes en spectaculaire afdalingen? Pak dan de MTB route. Gravel paden geven je tussendoor tijd om even op adem te komen.

Houd jij van fietsen door glooiende landschappen en ondertussen genieten van prachtige vergezichten? Kies dan voor de gravel route. Asfaltwegen zorgen ervoor dat je tussen de gravel stroken door makkelijk en snel kilometers kunt maken.


7days of 3days

Duchenne Heroes 7days is dé ultieme offroad uitdaging. Je legt een unieke route af van de Vogezen naar Nederland. Als je dit evenement van start tot finish hebt meegemaakt, dan blijft dat jou gegarandeerd je leven lang bij!

Duchenne Heroes 3days is een super tof lang weekend offroad fietsen in een prachtige omgeving. Doe mee met 3days Vosges en maak de grootse start in de Vogezen mee. Of kies voor 3days Ardennes en beleef het indrukwekkende finishevenement in Nederland.

100 of 70 km per dag

Er liggen 7 prachtige mountainbike en gravel tracks van 100 km op je te wachten! Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kan je kiezen voor de 70 km route.

Nog geen keuze kunnen maken? Geen punt. Vraag meer informatie aan en beslis later.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen